Zanussi Spazio 6C

promo

Кафе автомат
Тип кафе: еспресо + нескафе
Контейнери: 6
Позиции: 16

1700 лв без ДДС

Вендинг машини

Бъркалки

Бъркалки

Цената е с включено ДДС за 2500 бр.
17.50 лв.